• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 21 de març del 2018

De 09.30 h a 19.00 h

Inscripcions fins al 6 de febrer

600 €

Participa a la primera missió empresarial en Contractació Pública Internacional del 2018, a les Institucions de la UE i al BERD.

Durant els tres dies de missió, t’aproparem la realitat i metodologia de les institucions multilaterals tenint en compte les oportunitats de negoci que ofereixen, especialment en activitats de consultoria/enginyeria en els sectors de medi ambient, energia i canvi climàtic.

Convé emfatitzar que el mercat de les licitacions internacionals està obert a tot tipus d’empresa, però també que el salt internacional obliga a implementar una estratègia, incloent-hi definició d’equips, adaptació de producte/servei més competitiu i priorització de mercats.

La missió constarà d’una primera part a Brussel·les els dies 21 i 22 de març, i una segona als Headquarters del Banc Europeu per a la Reconstrucció i el Desenvolupament (BERD-EBRD) a Londres el dia 23. Aquesta segona part es realitzarà conjuntament amb els homòlegs d’ACCIO a Bèlgica.

Internacionalització
Energia i recursos

Presentar la metodologia i les oportunitats de les Institucions de la UE i de l’EBRD a les empreses catalanes, i facilitar el networking entre les empreses catalanes i empreses belgues.

 

Una empresa, una consultoria o una enginyeria de medi ambient, energia i canvi climàtic.

 

 

Dimecres, 21 de març

- De 07.00 h a 09.00 h: Vol Barcelona-Brussel·les
- De 10.30 h a 17.30 h: Sessions de Presentació procurement UE, Oportunitats amb institucions europees (CE), Oportunitats en cooperació exterior, Oportunitats innovació, Sessions especifiques dedicades als Balcans.

Dijous, 22 de març

- Matí: continuació de les sessions UE a Brussel·les
- Tarda: Tren Brussel·les-Londres de 14.00 h a 16.00 h i sessió de presentacions a la seu d’ACCIÓ a Londres

Divendres, 23 de març

- De 9.00 h a 15.00 h: Jornada EBRD on compartim agenda amb les empreses belgues (unes 30 en total):

1) Presentació - benvinguda

2) Oportunitats de consultoria - technical cooperation unit

3) Sessions d'oportunitats sectorials (green energy i medi ambient)

4) Networking entre empreses belgues i catalanes