ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 19 al 21 de juny del 2018

Inscripcions fins al 27 d'abril

400 €

Participa a la primera missió empresarial en contractació pública internacional (CPI) del 2018, a les Institucions de la UE i al BERD, destinada a empreses dels sectors del medi ambient, l'energia i el canvi climàtic, infraestructures, obra civil i urbanisme i smart cities. Coneixeràs la realitat i la metodologia de les institucions multilaterals, a més de les oportunitats de negoci, especialment en activitats de consultoria i enginyeria dels sectors.

El mercat de les licitacions internacionals està obert a tot tipus d’empresa, però cal tenir en compte que el salt internacional obliga a implementar una estratègia, incloent-hi la definició d’equips, adaptació de producte o servei més competitiu i priorització de mercats.

La missió constarà d’una primera part a Brussel·les els dies 19 i 20 de juny, i una segona durant la tarda del dia 20 i tot el 21, que tindrà lloc al centre del Banc Europeu per a la Reconstrucció i el Desenvolupament (BERD-EBRD) a Londres.

Internacionalització
Energia i recursos

Presentar la metodologia i les oportunitats de les Institucions de la UE i el BERD a les empreses catalanes, i facilitar el networking entre les empreses catalanes i empreses belgues.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria de medi ambient, energia i canvi climàtic, infraestructures, obra civil i urbanisme i smart cities.

Dimarts, 19 de juny

- Sessions de presentació de la metodologia de les institucions UE

- Oportunitats amb institucions europees (CE)

- Oportunitats en cooperació exterior

- Oportunitats en innovació

- Sessions específiques dedicades als Balcans

Dimecres, 20 de juny

- Continuació de les sessions UE a Brussel·les

- Sessió de networking a la seu d'ACCIÓ a Londres

Dijous, 21 de juny

Jornada al BERD:

- Oportunitats de consultoria de la Technical Cooperation Unit

- Sessions d'oportunitats sectorials

Organitza

Més informació


Brussel·les i Londres