null

Actes External

dimarts, 3 de juliol del 2018

De 09.00 h a 13.45 h

Inscripcions fins al 3 de juliol
Gratuït

Participa a la jornada tècnica sobre l'economia circular en el sector de l'hàbitat i informa't de les oportunitats que aquest mercat et pot obrir.

Durant la jornada podràs analitzar els instrument que van ser més influents i rellevants en la transició del sector hàbitat cap a una economia més sostenible i circular. Així mateix, podràs observar diferents casos d'èxit d'empreses en el sector de l'hàbitat i conèixer les iniciatives públiques o privades que actualment són més rellevants. També, es posaran en comú els reptes i oportunitats que aquesta transició suposarà per aaquest sector.

Clústers
Economia circular
/ Moble i hàbitat

Informar-te sobre els instruments més influents en la transició de les empreses hàbitat cap a una economia més sostenible i circular i conèixer casos d’èxit en el sector hàbitat i les iniciatives públic i privades més rellevants.

  • Una empresa del sector hàbitat: fabricant de matèries primes i de productes acabats (moble, tèxtil, llar, il·luminació, paviments, etc.) i distribuïdors.
  • Un agent de la cadena de valor hàbitat i sostenibilitat-economia circular: estudi de disseny; empresa de consultoria ambiental; centre tecnològic; grup d'investigació i Administració Pública.

Acte totalment en castellà.

Col·labora

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona