• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 5 de juliol del 2018

De 09.00 h a 12.30 h

Inscripcions fins al 5 de juliol
Gratuït

Vine i participa a la segona sessió anual de formació per part de l'Oficina tècnica de Contractació Pública Internacional i millora aspectes relacionats amb el món de les licitacions internacionals.

En aquesta sessió, de la mà de dos consultors acreditats, Judith Muntal i Jordi Benages, podràs donar resposta als dubtes que tinguis sobre el món de les licitacions internacionals i et podràs informar sobre els aspectes de formulació de propostes i de les estratègies d'internacionalització més eficients. En un format pràctic, les empreses podreu compartir les problemàtiques de les vostres experiències en l'activitat d'internacionalització en licitacions.

Preguntarem als inscrits que ens enviïn amb anticipació el seu feedback, per tal de poder tractar en la sessió aquells aspectes que més els hi són rellevants.

Si t'interessa aquesta sessió també t'interessarà la missió empresarial de contractació pública a Colòmbia i Costa Rica.

Internacionalització
Tots els sectors

Informar-te sobre els serveis i ajuts per a la internacionalització i formar-te en aspectes específics de la CPI.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport/mobilitat, entorn urbà, infraestructures/orba civil, salut, educació o TIC.

09.00 h

Presentació i Serveis d'ACCIÓ CPI per a la internacionalització en licitacions

09.15 h

Introducció al Client públic internacional

09.30 h

Primera sessió de treball entre empreses i consultors, plantejament de dubtes

10.30 h

Pausa cafè

11.00 h

Segona sessió de plantejament de dubtes

12.00

Resum final i principals conclusions

12.30

Fi de la jornada


Passeig de Gràcia, 129

08008 Barcelona