ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 18 de juliol del 2018

De 09.30 h a 11.30 h

Inscripcions fins al 17 de juliol
Gratuït

Informa't sobre les oportunitats de participació en properes convocatòries de projectes d'innovació europeus en l'àmbit de l’energia.

En aquest taller de preparació de propostes podràs informar-te sobre les característiques de les iniciatives en cooperació internacional relacionades amb l'àmbit de l'energia: Smart Grid Plus, REGSYS i SOLAR Era.Net, que tenen convocatòries al 2018 amb finançament i gestió de projectes d'R+D+i del CDTI.

Durant la sessió, el representant del CDTI exposarà els aspectes pràctics de les convocatòries per part del seu NCP (National Contact Point), i d'11:30 h a 13:00 h mantindrà entrevistes personalitzades amb els assistents que tinguin propostes de projectes amb intenció d'aplicar en aquestes convocatòries.

Els interessats podeu demanar l'entrevista enviant un correu electrònic a la bústia tecnicsrdi.accio@gencat.catabans del 10 de juliol. Caldrà adjuntar el resum del projecte omplint la plantilla (ficha de solicitud de reunión). Us confirmarem l'horari de l'entrevista via correu electrònic.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Conèixer les característiques de les properes convocatòries de projectes d’innovació europeus amb finançament del CDTI i trobar noves oportunitats per als teu projectes d’energia.

Una empresa o agent proveïdor de coneixement, amb experiència en projectes d'R+D+i, que es plantegi la realització de projectes en els camps temàtics de les ERA-Nets d'energia.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona