ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 23 al 27 de juliol del 2018

Inscripcions fins al 9 de maig

2.300 € (veure convocatòria)

Missió cancel·lada.

Internacionalitza't al mercat xinès!

La combinació de la ràpida evolució del comerç electrònic i la magnitud del mercat xinès, resulta en diferents oportunitats de negoci per a les empreses catalanes. La creixent classe mitjana xinesa i l'augment de naixements fan viable la exportació de joguines i productes per a infants amb una qualitat i originalitat superior.                              

Entre els dies 25 i 27 de juliol tindrà lloc a Xangai la fira CBME, la fira més gran del món del sector infantil, nadons i maternitat. Aquesta congrega en uns dies a compradors, distribuïdors i proveïdors de la indústria de tot el planeta. Així doncs la fira es converteix en el millor lloc per contactar amb potencials socis i distribuïdors comercials a la Xina.

Les empreses participants podran gaudir d'un ajut de 1.190 € (import bossa viatge) en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Estàs interessat en aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

Internacionalització
Tots els sectors

Donar a conèixer de primera mà la composició del mercat de productes infantils a la Xina i la importància dels actors online. Fer els primers contactes amb potencials distribuïdors i socis comercials per tal de prospectar oportunitats de negoci.

Una empresa del sector infantil o maternitat que vulgui conèixer el mercat online i/o offline a la Xina.

Organitza

Col·labora

Més informació


168 Yinggang E Rd,