ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 21 al 23 d'agost del 2018

Inscripcions fins al 15 d'agost
Gratuït

Les empreses que participin a l'esdeveniment de networking tindran l'ocasió de fer reunions individuals de 20 minuts pre-acordades amb empreses/entitats d'arreu del món per ofertar/demandar productes, serveis o tecnologies.

T'interessa participar si ets desenvolupador, editor o inversor i vols estar al dia del que es cou en el sector dels videojocs. Les empreses presentaran les últimes publicacions en videojocs. Expositors i visitants assisteixen amb l'objectiu de trobar potencials socis per a projectes de col·laboració.

La participació a l'esdeveniment de networking és gratuïta, només has d'obtenir una entrada per a la fira Gamescom.

Com participar?

  • Registra't gratuïtament abans del 15 d'agost marcant ES – Agència per la competitivitat de l’empresa com a Support Office.
  • Crea un perfil de col·laboració empresarial amb la descripció de la vostra oferta o demanda. Els perfils seran publicats al web.
  • Tria amb qui et vols reunir entre la llista de participants (registres que augmenten dia rere dia) i valida les peticions de reunió.
  • Una setmana abans de l'esdeveniment t’enviarem la teva agenda de reunions.

ACCIÓ t'acompanya a participar a l’esdeveniment de networking B2B que organitza l'Enterprise Europe Network en el marc de la fira internacional Gamescom 2018 a Colònia, Alemanya entre els dies 21 i 23 d’agost del 2018, focalitzat en el sector dels videojocs.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Videojocs

Trobar socis per a una cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D en el sector dels videojocs.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector dels videojocs.

Més informació


Messeplatz, 1