ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 6 de setembre del 2018

De 09.30 h a 11.00 h

Inscripcions fins al 6 de setembre
Gratuït

Coneix les oportunitats en projectes ferroviaris a Croàcia, i a la resta de països dels Balcans, aprofitant la gran oportunitat que ara mateix el país presenta.

Croàcia és el primer en inversions per càpita en la política de cohesió de la UE. Només en infraestructures, estaven previstos més de 2.500 milions d'euros pel període 2014-2020, molts d'ells encara estan per executar. Un dels sectors estrella és el del ferrocarril, on estan programades inversions en construcció d'estacions multimodals o de modernització, reconstrucció i electrificació de trams.

Així doncs, les empreses necessiten treballar amb nous partners internacionals, més enllà dels tradicionals socis veïns, com Àustria, Itàlia o Alemanya. És aquí on les empreses catalanes poden aprofitar proximitats culturals, i de grandària dels respectius mercats. Les empreses croates ens han fet arribar la seva predisposició a treballar amb partners catalans amb múscul financer, referències i també know-how i solucions tecnològiques.

Durant la sessió es presentarà la missió empresarial, que des del 30 de setembre fins al 3 d'octubre, et permetrà entrar en contacte amb els principals actors involucrats en els processos licitatoris del país, tals com administracions públiques de tots nivells i institucions multilaterals. La missió també posarà a la teva disposició reunions individuals amb empreses públiques gestores dels projectes, organismes empresarials, potencials partners locals i empreses adjudicatàries de licitacions passades i corrents.

Estàs interessat en aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement.

Internacionalització
Altres

Conèixer les oportunitats de negoci entorn del sector del ferrocarril a Croàcia i Balcans.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria de qualsevol àmbit del sector infraestructures/obra civil i especialment les relacionades amb el transport ferroviari.

09.30 h

Presentació de l’Oficina tècnica en Contractació Pública Internacional – ACCIÓ CPI

Presentació del clúster RAILGRUP

Presentació dels presents

09.45 h

Oportunitats en projectes de ferrocarril a Croàcia i Balcans i característiques del finançament: Principals institucions i agències executores

Jorge Salgado, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Zagreb

10.15 h

Característiques de la missió CPI a Croàcia: Desenvolupament de l’agenda i reunions

10.45 h

Precs i preguntes

11.00 h

Fi de la jornada

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala Món
08008 Barcelona