ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Data límit: 15 de setembre

Inscripcions fins al 15 de setembre
Gratuït

Participa al concurs HABITUP Startup Forum i presenta els teus projectes sobre solucions innovadores en l'àmbit de l'hàbitat i la construcció a la fira REBUILD2018 i opta al Advanced Architecture Award 2018.

L'Hàbitat Clúster Barcelona, conjuntament amb  l'ICEB i RED-AEDE, llancen aquesta convocatòria per a startups que estiguin treballant en solucions innovadores en l’àmbit de l'hàbitat i la construcció. La iniciativa també compta amb la col·laboració de la xarxa d'empresaris dedicats a l'assessorament d'emprenedors més important d'Europa Netmentora Catalunya.

Les startups interessades podran presentar les seves propostes fins al 15 de setembre i les que siguin seleccionades pel comitè d'HABITUP Startup Fòrum exposaran els seus projectes en el marc de la fira REBUILD2018, que tindrà lloc del 26 al 28 de setembre, un esdeveniment boutique per impulsar el sector de la construcció i rehabilitació que se celebrarà aquest any a Barcelona en el marc del Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0. S'espera que hi assisteixin més de 10.000 professionals del sector.

Les startups finalistes tindran l'oportunitat de dirigir-se a una audiència internacional d'inversors directius, arquitectes, tècnics, a través d'un elevator pitch, i optaran als premis Advanced Architecture Awards 2018, els guardons que premien aquelles empreses i professionals que destaquen en àmbits com la innovació, l'experiència de l'usuari, la transformació digital o els nous models de negoci dins de la construcció.

Clústers / Startups i Emprenedoria
Moble i hàbitat

Donar visibilitat als teus projectes d'innovació i trobar potencials socis col·laboradors.

Una startup que treballi en solucions innovadores a l'àmbit de l'hàbitat i la construcció.

15 de setembre. Data límit per presentar els projectes

Del 16 al 20 de setembre. Avaluació de candidatures

22 de setembre. Notificació dels projectes seleccionats

Del 26 al 28 de setembre. Exposició de projectes a la fira REBUILD a Barcelona

Col·labora

Més informació


Pl. de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona