ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 17 al 19 de setembre del 2018

Inscripcions fins al 15 de juny

2.000 € (preu aproximat)

Les empreses locals ghaneses necessiten tecnologia, know-how, enginyeria, maquinària, línies de producció, solucions de packaging i matèries primeres per acompanyar l’expansió que estan vivint, certificar-se per exportar a altres continents i millorar el seu procés de producció. Les empreses catalanes tenen una clara oportunitat per participar i assistir a aquest desenvolupament industrial.

En col·laboració amb l’Association of Ghana Industries (AGI), l’associació ghanesa de les empreses industrials, us convidem a aquesta missió empresarial, en el marc de la Fira Ghana Industrial Summit, per compartir tecnologia i know-how amb les empreses del sector industrial ghanès, en particular d’agroindústria, per identificar i contactar amb potencials partners per una presència de llarg termini a Ghana.

La missió a Ghana té un cost de participació aproximat per part de l’empresa de 2.000€, inclosa la quota d’inscripció de 400€.

Les empreses interessades poden fer una extensió de dos dies amb agenda a Nigèria, el cost de participació aproximat per part de l’empresa en aquest cas serà de 2.700€, inclosa la quota d’inscripció de 600€.

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 992€ en concepte de bossa de viatge (segons normativa) i les que facin extensió a Nigèria de 1.124,22€. El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Vols conèixer a fons aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement d’ACCIÓ.

Internacionalització
Alimentació
/ Maquinària i béns d'equip

Aconseguir contactes i mantenir entrevistes amb potencials socis locals per obrir i/o consolidar mercat a Ghana i conèixer la realitat i les oportunitats del mercat “in situ”, així com participar en el desenvolupament local de la indústria agroalimentària ghanesa.

una empresa del sector agroalimentari o packaging que pugui participar en aquest desenvolupament industrial a Ghana aportant know-how, enginyeria, maquinària, processos, consultoria de certificació, llicències de productes, tecnologia, disseny i matèries primeres.

Dia 16 de setembre: vol d’anada Barcelona – Accra

Del 17 al 19 de setembre: organització d’una agenda de reunions individualitzada a la seu de les empreses ghaneses i visita a la Fira Ghana Industrial Summit

Dia 19 de setembre a la nitvol de tornada Accra – Barcelona

Possible extensió a Nigèria (opcional)

19 de setembre a la nit: vol Accra - Lagos.

Dies 20 i 21 de setembre: agenda de reunions individualitzada a Lagos, Nigèria.

Dia 21 de setembre: vol de tornada Lagos – Barcelona

 

L’import de la bossa de viatge es descomptarà directament de la factura de l’agència de viatges seleccionada per ACCIÓ.

Organitza

Més informació