ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 3 al 4 d'octubre del 2018

Inscripcions fins al 27 de setembre
Gratuït

Participa al simposi Sinergias entre la financiación europea para Defensa y para Investigación e Innovación en tecnologías de Uso Dual, que tindrà lloc a Sevilla els dies 3 i 4 d'octubre i assabenta't de les últimes tendències en el sector aeroespacial, defensa i tecnologies duals.

El seminari oferirà diferents ponències tècniques sobre el finançament actual disponible per a defensa i tecnologies d'ús dual i sobre el proper marc de fons estructurals i el futur del Fons Europeu de Defensa. També podràs gaudir de testimonis de representants de països, regions europeus i de particulars, que presentaran diferents maneres d'abordar les oportunitats que aquests fons estructurals ofereixen per al desenvolupament empresarial, la innovació i la cooperació al sector privat, clústers, acadèmia i instituts d'investigació.

ACCIÓ t’acompanya a participar a aquest simposi organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Altres

Trobar socis per a projectes de cooperació internacional, d'R+D o transferència tecnològica i informar-te de l’actualitat dels sectors aeroespacial, defensa i tecnologies duals.

Una empresa o centre de recerca amb projectes de desenvolupament, innovació o recerca en el sector aeroespacial, de la defensa i de les tecnologies duals.

Organitza

  • Agencia de Innovación y Desarrollo de Andalucía (Agencia IDEA)

Col·labora

Més informació


Plaza Calderón de la Barca, s/n
Sevilla
41001