• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dies 10 i 11 d'octubre del 2018

Inscripcions fins a l'1 d'octubre
Gratuït

La cinquena edició de la fira MIT4LS2018, fira de referència en el sector de la salut i ciències de la vida, aterra a Bolonya al pròxim 10 d'octubre i amb ella l'oportunitat de fer créixer el teu negoci.

En el marc de la trobada es durà a terme un brokerage event on els participants tindran l'oportunitat de reunir-se amb potencials socis internacionals per fer transferència tecnològica, acords comercials o projectes d'R+D. L'acte suposa una gran oportunitat per a hospitals, empreses, centres de recerca i altres entitats del sector de les ciències de la vida, ja que podran trobar socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o d'altres tipus de col·laboració.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el brokerage event Meet in Italy for Life Sciences, organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i equipaments mèdics

Reunir-se amb potencials socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o d'altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca tecnològic, un clúster, un hospital, un distribuïdor o una startup del sector de ciències de la vida.


Via Paolo Nanni Costa, 14