• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 11 d'octubre del 2018

De 09.30 h a 18.00 h

Inscripcions fins a l'11 d'octubre
Gratuït

T'agradaria accedir als mercats internacionals de contractació pública? Vols augmentar les teves vendes a clients públics? Coneix les eines i serveis al teu abast per accedir a les oportunitats de contractació pública internacional.

Inscriu-t'hi i un expert en contractació pública internacional anirà a visitar-te per mantenir una entrevista individual amb tu.

Des d'ACCIÓ t'ajudem a definir la millor estratègia perquè la teva empresa pugui enfocar l'activitat internacional en l'àmbit de la contractació pública mitjançant diverses eines i serveis. T'ajudarem a prioritzar mercats i sectors, a identificar els actors rellevants i potencials socis i a elaborar la millor estratègia per fer front al repte que impliquen les oportunitats internacionals de compra pública en un ventall de sectors molt ampli. Sobretot on més oportunitats apareixen són en els sectors com obra civil/infraestructures, green economy, solucions urbanes, TIC, salut i educació.

El Servei de contractació pública internacional s'adreça a qualsevol empresa establerta a Catalunya i amb potencial en el mercat de la compra pública internacional.

El Servei de contractació pública internacional t'ajuda en quatre fases:

  1. T'assessorarem amb els experts en contractació pública internacional d'ACCIÓ i posarem en comú els objectius i necessitats de l'empresa.
  2. Analitzarem la viabilitat internacional i la prioritat de mercats i sectors: definirem el projecte a desenvolupar per a les oficines exteriors.
  3. Et presentarem una proposta d'actuació, elaborada conjuntament amb les oficines exteriors, amb la definició de les tasques a executar, el calendari i el seu cost.
  4. Si t'encaixa la proposta d'actuació, l'executarem sobre el mercat o mercats escollits, amb plena dedicació dels professionals de les oficines exteriors i acompanyament des de Barcelona.

 

Internacionalització
Tots els sectors

Informar-te sobre els com treure partit de les oportunitats de la contractació pública internacional.

Una empresa que treballa amb el sector públic o licita a projectes amb finançament públic, ja sigui local o multilateral.


Maresme
00000