ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 11 d'octubre del 2018

De 09.00 h a 16.00 h

Inscripcions fins al 4 d'octubre
Gratuït

El proper mes d'octubre tindrà lloc a Barcelona un acte de la xarxa 4 Motors d'Europa on es plantejaran solucions innovadores en els àmbits smart cities, indústria 4.0 i adaptació climàtica.

L'objectiu de l'acte és posar en contacte la comunitat empresarial, científica i acadèmica per tal de crear consorcis per participar en projectes europeus col·laboratius d'R+D (H2020). En la majoria de convocatòries, els participant provinents d'entitats científiques no poden participar sense incloure empreses o municipis.

La sessió plenària amb experts de de les quatre regions europees, constarà d'un panel i d'una conferència sobre la revolució digital en l'enginyeria, a càrrec de l'expert de la multinacional alemanya Werner Sobek. A continuació s'organitzaran tres sessions paral·leles amb experts i en format de workshop per tal d'afavorir el networking entre els participants. Les temàtiques d'aquestes sessions son: indústria 4.0, smart cities i adaptació climàtica.

Aquest acte està organitzat per la universitat australiana RMIT (amb seu a Barcelona), conjuntament amb els 4 Motors for Europe, la xarxa Enterprise Europe Network i ACCIÓ. A part de Catalunya hi haurà representació de la resta de regions dels 4 Motors: Llombardia, Auverge-Rhône-Alpes i Baden-Württemberg.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Altres

Trobar potencials socis per participar en projectes europeus col·laboratius d’R+D de diverses temàtiques.

Una universitat, un centre de recerca o una pime.

Sessió en anglès sense traducció.

Més informació


C. Roc Boronat, 117
08018 Barcelona