null

Actes External

Del 14 al 19 d'octubre del 2018

Inscripcions fins al 27 de juliol

2.100 € aproximat, menys bossa de viatge.

Troba noves oportunitats de negoci a la missió empresarial en el marc de la fira AllPack a Indonèsia, perfecte per a empreses catalanes del sector de tecnologies per l'alimentació, packaging i plàstic.

A un país de 260 milions de persones, quart més gran del món, i amb més de 16.000 illes, la distribució interna comporta una elevada complexitat que dona encara major importància als envasos que garanteixin que la qualitat del producte es manté.

L'industria de l'envàs i embalatge a Indonèsia té previst un creixement anual acumulat del 5.2% i arribarà, per tant, als 130 milions d'unitats l'any 2021. Aquest creixement sostingut serà en bona mesura resultat del propi desenvolupament econòmic de la nació, les majors rendes per càpita que aquest comporta i, per tant, el creixement del consum de productes envasats.

La ràpida urbanització del país implicarà també un creixement encara més ràpid de productes consumits en envasos petits i on the go. Si bé s'espera que tots els subsectors creixin, les previsions són que el subsector de plàstics rígids (principalment begudes refrescants i alimentació) sigui el de creixement més accelerat, un 7.7% anual acumulatiu. No obstant, la major quota de mercat al 2016 la tenien els envasos flexibles (principalment alimentació), amb un 42% del total, i que fins al 2021 creixerà un 4.3%, mentre que la del paper i cartró (alimentació i tabac) ho farà en un 4%.

En aquest context sorgeixen oportunitats de negoci que cada empresa podrà explorar a partir d'una agenda individual amb potencials contactes segons el perfil indicat, i amb una agenda col·lectiva de tots els participants.

Les empreses participants podran gaudir d'un ajut de 1.190€ en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Internacionalització
Maquinària i béns d'equip

Trobar socis col·laboradors i partners per internacionalitzar la teva empresa a Indonèsia.

Una empresa catalana del sector foodprocessing, packaging i plàstics.

14 d'octubre

Vol d'anada Barcelona - Indonèsia

15 i 16 d'octubre

Agenda comuna per a les empreses participants

17 d'octubre

Agenda de reunions individualitzada a la seu de les empreses d'Indonèsia

18 d'octubre

Visita a la Fira AllPack

19 d'octubre

Visita a la Fira Allpack i vol de tornada Indonèsia - Barcelona

Organitza

Més informació


Jakarta