• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 26 d'octubre del 2018

De 09.30 h a 13.30 h

Inscripcions fins al 25 d'octubre
Gratuït

Vols conèixer el present i futur dels nous materials i les tecnologies associades en el sector de la construcció? Participa en aquest who's who i informa't d'aquestes noves tendències.

En els darrers anys el sector de la construcció ha avançat de manera important en la introducció de noves tecnologies i materials en tot el cicle del sistema constructiu. L'evolució s'ha produït de manera paral·lela tant en la millora de les funcionalitats dels materials ja madurs, com els ceràmics o morters, tant en la incorporació de nous materials com els nanomètrics. Per això, aquesta jornada et permetrà conèixer les darreres novetats en materials i tecnologies de la construcció, el seu futur i les noves funcionalitats, tot fomentant el networking en el marc de tecnologia del sector.

La jornada està organitzada pensant en la participació activa dels participants. Cadascun que ho desitgi disposarà de tres minuts per fer la seva presentació. Només hi ha espai per fer 30 presentacions que s'acceptaran per ordre cronològic d'inscripció.

Clústers
Hàbitat / Materials i matèries primeres

Informar-te sobre les últimes novetats en materials i tecnologies de la construcció.

Una organització del sector de la construcció que pensin que poden donar-hi servei o que treballin amb materials o tecnologies avançades: arquitectes, enginyers, interioristes, promotors, fabricants de materials o constructors.

09.30 h

Presentació de la jornada

09.45 h

Presentació materials i tecnologies, part 1

11.00 h

Coffee break-networking

11.30 h

Presentació materials i tecnologies. part 2

13.15 h

Conclusions i properes passes

13.30 h

Fi de la jornada


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona