ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 7 de novembre del 2018

De 11.00 h a 12.00 h

Gratuït

Vine a informar-te sobre el servei Catalan Wines USA, la millor manera per arribar als importadors i distribuïdors del mercat dels Estats Units.

La participació en el programa permet presentar les teves referències als tres tastos de vins exclusius que organitzem amb importadors i distribuïdors locals de diferents ciutats del país. Volem destacar que el 73% dels cellers catalans participants a Catalan Wines USA han tancat acords comercials durant la seva participació.

Des del naixement de Catalan Wines USA l'any 2010, ja s'han organitzat 28 actes distribuïts pel territori dels Estats Units, visitant un total de 16 estats americans. En aquest temps, s'han contactat més de 5.000 professionals, un 32% dels quals eren importadors o distribuïdors i el 51% eren punt de venda (HORECA i botiga). Més d'un miler d'empreses americanes han confirmat la seva assistència als actes de Catalan Wines USA, on s'han promocionat més de 125 vins de més de 50 cellers catalans (de 10 Dominacions d'Origen diferents).

Internacionalització
Vins, caves i begudes

Informar-te sobre el funcionament del mercat del vi i el cava als Estats Units i conèixer les noves ciutats que es visitaran en l'edició 2019-2020.

Un celler català o una Denominació d'Origen catalana.

Organitza

Més informació


Pl. de la Quartera, 1
43730 Falset