• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dies 7 i 8 de novembre del 2018

Inscripcions fins al 7 de novembre
Gratuït

Participa al Matchmaking Recycling Technology 2018 sobre maquinària i components tecnològics per al reciclatge i l'eliminació ambientalment responsable i reuneix-te amb potencials socis internacionals.

Arriba la cinquena edició del Recycling-Technik a Dortmund, congrés que se centra bàsicament en la maquinària de reciclatge, des de màquines de trituració, classificació i sistemes fins a màquines separadores o sistemes de transport. En el marc d’aquesta fira s’inclourà una sessió de matchmaking entre les empreses interessades en trobar col·laboracions en els camps de la cooperació empresarial, transferència tecnològica i projectes de recerca.

ACCIÓ t'acompanya a participar a l’esdeveniment de networking b2b que organitza l'Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països, en el marc de la fira internacional Recycling-Technik a Dortmund.

Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en la producció sostenible (tecnologies del reciclatge, gestió de l’aigua, economia circular, etc.).


Rheinlanddamm, 200