ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 12 al 16 de novembre del 2018

Inscripcions fins al 12 de juliol

500 €

Internacionalitza els teus projectes del sector dels videojocs a Corea del Sud i informa't sobre les oportunitats de negoci que aquest païs presenta, a través de la participació a la fira G-Star de Busan.

El sector dels videojocs està creixent de manera exponencial als darrers anys. Corea ocupa el quart lloc del rànquing mundial valorant el pes de la indústria del sector, després de la Xina, els EUA i el Japó. Amb 50 milions d'habitants, una població significativament inferior als 3 països que té per davant, un 50% de la seva població juga a viedojocs de manera regular. El negoci genera uns 8.800 milions d'euros, amb gairebé 900 empreses i 81.000 empleats.

Com esdeveniment significatiu del sector dels videojocs al país coreà, destaca la fira G-STAR, que tindrà lloc a la ciutat de Busan, al sud del país, entre els 15 i el 18 de novembre. G-STAR és una fira anual organitzada per l'Associació Coreana de Videojocs (K-GAMES), que en l'edició anterior va reunir a 653 exposadors i 227.398 visitants.

Estàs interessat en aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Videojocs

Trobar oportunitats de negoci per als teus projectes del sector dels videojocs a Corea del Sud.

Una empresa catalana del sector dels videojocs.

Més informació


Corea del Sud