fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o altres tipus de col·laboració.

"> fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o altres tipus de col·laboració.

"> fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o altres tipus de col·laboració.

">
ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 12 al 14 de novembre del 2018

Inscripcions fins al 8 de novembre

Variable: 100 € - 200 €

Amb motiu de la fira MEDICA 2018, el punt de trobada més important del sector mèdic, s'organitza el Healthcare Brokerage Event MEDICA 2018. L'objectiu és impulsar la col·laboració i generar noves oportunitats de negoci entre empreses, proveïdors i altres agents del sector salut.

Aquesta trobada empresarial del sector salut té una tradició de 20 anys. En edicions anteriors s'ha comptat sempre amb uns 350 participants aproximadament provinents de 40 països i se celebren al voltant de 1150 reunions.

Les empreses que participin en el Brokerage Event de la fira MEDICA 2018 rebran assistència continuada per part del gestor responsable de manera que la seva participació sigui profitosa. A més aquest gestor els acompanyarà els 3 dies d'esdeveniment a la fira per resoldre qualsevol dubte o incidència.

Com participar-hi
• Fins al 5 de Novembre: Registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea el teu perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
• De l'1 de Setembre al 5 de Novembre: Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
• 12-14 de Novembre: Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del Brokerage Event.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el Brokerage Event de la fira MEDICA 2018 organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i serveis sanitaris

Trobar socis per al desonvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca tecnològic, un clúster, un hospital, un distribuïdor o una startup del sector salut i tecnologies mèdiques.

Per a més informació sobre codis de descompte, contacteu-nos al correu bfont@gencat.cat o al telèfon 934767212.

Organitza

Col·labora

Més informació


Messe Düsseldorf GmbH, Messeplatz,