ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dies 13 i 14 de novembre del 2018

Inscripcions fins al 2 de novembre
Gratuït

Troba nous socis per a la cooperació internacional durant el brokerage que s’organitza en el marc del Smart City World Congress 2018 i del IWater a Barcelona.

El congrés mundial, que es focalitza en les ciutats intel·ligents, reunirà a més de 400 agents clau i innovadors per tal de compartir coneixement, debatre els reptes de les nostres ciutats i inspirar a tothom a fer un desenvolupament de ciutats més intel·ligent i més sostenible. Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de fer reunions individuals de 20 minuts, prèviament acordades, amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

En aquesta edició com a novetat, inclourem un programa de compra pública innovadora per atraure potencials compradors públics al Brokerage event.

Com participar

  • Fins el 30 d'ctubre: Registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea el teu perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del brokerage event.
  • Del 17 de setembre al 6 de novembre: Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió accepta-la o rebutja-la a través de la plataforma.
  • 13-14 de novembre: Les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del brokerage event.

Recorda que pots optar a exposar al Smart City World Congress.

ACCIÓ organitza el brokerage event del Smart City Expo World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Smart Cities

Trobar socis per a l cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D+i.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de les smart cities.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'