Actes External
Les certificacions en el sector alimentari
Jornades i conferències
dimarts, 13 de novembre del 2018
De 09.30 h a 11.30 h
Coneixes les certificacions alimentàries i la seva importància pel teu negoci? En aquesta jornada t'expliquem el valor que tenen les certificacions, tant al mercat català i espanyol com a l'hora d'internacionalitzar-te.
Podràs conèixer les principals certificacions alimentàries, la seva rellevància en els diversos mercats (sigui per exigències legals o dels compradors) i el paper de les empreses certificadores i els serveis d'inspecció.
Informar-te sobre les certificacions alimentàries que més es demanen als mercats internacionals, la seva importància i com aconseguir-les.
Una empresa d'alimentació exportadora o que vulgui exportar.
- 09.30 h
-
Benvinguda
Claudia Danesi, coordinadora gerent de l'Àrea Oficines Tècniques i CPI
- 09.35 h
-
Les certificacions en el sector alimentari: obligació o recomanació?
Ramón Sentmartí, director gerent de PRODECA
- 09.45 h
-
Les certificadores i els contractes governamentals
SGS
- 10.00 h
-
Els serveis d’inspecció en origen i en destinació
SGS
- 10.15 h
-
Serveis i Certificacions enfocats a la seguretat alimentaria
INGECAL
- 11.00 h
-
Torn de preguntes i participació de les empreses
- 11.20 h
-
Principals conclusions
- 11.30 h
-
Fi de la jornada
Col·labora
Més informació
Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona