• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 13 de novembre del 2018

De 09.00 h a 18.30 h

Variable (veure nota)

El Dia de l'Emprenedor de l'Esport és una jornada adreçada a tot el sector esportiu, que s'organitza amb l'objectiu d'impulsar i donar suport al teixit emprenedor. L'acte constarà de dues parts diferenciades:

El matí està plantejat com un espai de networking i de difusió d’experiències i coneixement, on aprendrem sobre l’emprenedoria en l’esport des de tres perspectives diferents:

  • La de l’inversor en projectes emprenedors
  • La de la innovació i la tecnologia en l’esport
  • La dels reptes i necessitats que sorgeixen en tot procés emprenedor

A la tarda, se celebrarà un Fòrum d’Inversió sobre startups esportives. Hi ha una quinzena d’startups interessades en presentar el seu projecte al Fòrum i, d'aquestes, 6-8 seran escollides per explicar les seves iniciatives emprenedores i respondre a les qüestions formulades pels representants del teixit inversor.

 

Start-ups i Emprenedoria / Finançament
Restauració, turisme, cultura i oci

Compartir idees i projectes vinculats al sector esportiu.

Una empresa vinculada a esdeveniments esportius, instal·lacions esportives i productes o serveis esportius, un club esportiu, una startup, un estudiant de màster o grau vinculat a la gestió esportiva, una xarxa d'inversors o un inversor particular, una entitat pública o privada que promou l'activitat esportiva.

Entrada gratuïta: membres d’INDESCAT, startups seleccionades pel programa INDESUP!2018 (Fòrum inversió, Mentoring i INDESUP!TECH), inversors i premsa.

Preu reduït:15€ + IVA (altres startups del sector esportiu, col·legiats i estudiants dels graus o màsters de gestió de l’esport de les universitats i centres de coneixement que formen part d’INDESCAT.) 

Preu estàndard: 30€ + IVA (altres empreses i entitats del sector esportiu).


Roc Boronat, 117
08018 Barcelona