ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dies 21 i 22 de novembre

De 09.00 h a 17.15 h

Inscripcions fins al 19 de novembre

250 €

Amb aquest curs adquiriràs competències i capacitats per comercialitzar tecnologia. Es tracta d’una formació de 1r nivell internacional sobre transferència tecnològica a càrrec de la prestigiosa entitat ASTP-PROTON.

El curs està dirigit a professionals dedicats a la transferència de tecnologia o desenvolupament de negocis. L'activitat se centra en les àrees d'avaluació i comercialització de tecnologies procedents d'empreses, universitats, xarxes OTRI, centres tecnològics i altres organitzacions en l'àmbit de l'R+D del projecte.

El cost inclou l'obtenció del certificat d’assistència emès per ASTP-Proton amb els Continuing Education points (CE) crèdits homologats per ATTP – Aliança de Professionals en Transferència Tecnològica- corresponents.

METODOLOGIA:

Aquest curs pràctic té una durada de 2 dies complets (dinar inclòs) i està basat en una metodologia d'aprenentatge actiu i participatiu, de manera que es presenten casos i s’analitzen a través de debats i jocs de rol.

FORMADOR:

Jeff Skinner (PhD, MBA, RTTP) és el director executiu de l'Institut de Deloitte d'Innovació i Emprenedoria a la London Business School i dirigeix vàries assignatures MBA Entrepreneurship. Ha estat director comercial de la Universitat College de Londres, on va concebre la divisió de Transferència de Tecnologia creant fons de llavors en fase inicial i unitats separades per a gestió de consultoria, investigació en col·laboració i la creació d'empreses. Ha cofundat més de trenta spin-outs de BT i està molt vinculat a les principals Associacions de Transferència d'Europa, presidint el panell de Reconeixement Professional ATTP.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Adquirir eines que capacitin en coneixement i competències sobre els aspectes comercials que cal tenir en compte en totes les etapes del procés de Transferència Tecnològica.

Una empresa, un centre tecnològic o un investigador amb activitats d'R+D.

  • Sessió en anglès sense traducció.
  • Places limitades.
  • Les inscripcions romandran obertes fins a exhaurir les places (s'entendrà una plaça reservada una vegada rebut justificant de pagament). Confirmarem la vostra inscripció a l'adreça de correu electrònic que ens heu indicat.

Aquest curs ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea sota l'acord de subvenció No. 712949 (TECNIOspring PLUS), així com d’ACCIÓ.

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona