ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 27 al 30 de novembre del 2018

Inscripcions fins al 4 de novembre
Gratuït

Participa a les reunions B2B en el marc de la fira Pollutec a Lió i troba potencials socis de negoci del el sector de l'energia verda.

Del 27 al 30 de novembre, se celebra a Lió la fira Pollutec 2018, l'event internacional de tecnologies i equipaments sostenibles. Amb motiu d'aquesta fira, tindran lloc els Green Days, l'esdeveniment oficial de networking que pretén facilitar a empreses i altres entitats la cooperació internacional. En l'edició anterior dels Green Days, es van programar 634 reunions amb 261 participants provinents de 28 països.

Com participar

  • Fins al 4 de novembre: registra't a la plataforma de l’esdeveniment i crea un perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg on-line del Brokerage Event.
  • Del 5 al 14 novembre: els participants escullen els perfils de col·laboració empresarial que els semblen més interessants i demanen reunions. Si estàs convidat a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la, també pots enviar les teves pròpies peticions de reunions.
  • Del 27 al 30 de novembre: les reunions es duran a terme a l'estand de l'esdeveniment.

ACCIÓ t’acompanya a participar a la sessió de reunions B2B Green days al Pollutec 2018 organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Trobar socis per a cooperació internacional, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa o un centre de recerca amb projectes de desenvolupament, innovació o recerca en el sector de tecnologies i equipaments sostenibles.

Més informació


Avenue Louis Blériot