ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 28 de novembre del 2018

De 09.15 h a 14.15 h

Gratuït

ACCIÓ participa en el projecte Interreg S3Chem "Smart Chemistry Specialisation Strategy", que es coordina des del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Científics de Saxònia Anhalt (Alemanya) i compta amb la participació de 8 institucions de 7 regions europees diferents. El projecte està cofinançat en un 85% pel Programa Interreg Europe.

Aquest projecte té per objectiu millorar la implementació de polítiques sectorials, amb especial èmfasi en la química, amb l'ajuda de l'intercanvi interregional d'experiències i l'aprenentatge mutu entre autoritats públiques de set regions químiques europees.
La millora de la competitivitat de la indústria química esdevé summament important, ja que la química forma part de la cadena de valor de molts altres sistemes industrials i activitats econòmiques. A més, pot ajudar a trobar solucions per a reptes socials en àrees com nous materials, salut, energia, alimentació, higiene, transport, etc.

Aquest seminari se centrarà en els materials, molt presents en el nostre dia a dia. Podràs informar-te sobre les últimes novetats en tecnologies i conèixer casos d'aplicacions concretes.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Química i plàstics

Informar-te sobre les últimes tendències de l'ecosistema químic.

Una empresa o un centre tecnològic de recerca de la cadena de valor del sector químic i d'altres sistemes industrials.


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona