ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 10 al 21 de desembre del 2018

Gratuït

A quin país vols fer negoci?

Els grans viatges comencen amb un petit pas. I si vols vendre lluny, el primer pas —petit, però de gran ajuda—, és que parlis amb un expert en el mercat de destí que estàs pensant per als teus productes o serveis.

ACCIÓ compta amb 40 oficines arreu del món i els seus directors són experts en els mercats exteriors: tenen tot el coneixement local i l'experiència d'anys acompanyant projectes catalans a l'exterior. 

Si vols reunir-te amb un d'aquests experts perquè t'orienti, perquè contrasti amb tu la viabilitat del teu pla d'expansió, perquè t'ajudi a implantar-te a l'exterior o perquè et faciliti els intruments més adients per dur a terme el teu projecte arreu del món, ara tens l'oportunitat. Durant el desembre, tens a la teva disposició l'agenda dels experts perquè sol·licitis les reunions que t'interessen.

Aprofita el darrer trimestre del 2018 per fer el pas definitiu cap a la teva expansió internacional!

Per sol·licitar les teves entrevistes fes clic en el botó d'"INSCRIPCIONS" d'aquesta pàgina. Dins del formulari hauràs de seleccionar el director de l'oficina amb qui et vols reunir i la ciutat on et vols reunir (entre parèntesi). Pots fer fins a 3 sol·licituds de reunions.

 

  • Oficina de Dubai. Mercats d'actuació: Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Líban, Kuwait, Oman o Bahrain.
  • Oficina de Lima. Mercats d'actuació: Amèrica Llatina.
  • Oficina de Nova York. Mercats d'actuació: Estats Units.
Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les vostres possibilitats de creixement en els diferents mercats i comentar, definir i desenvolupar un pla d'actuacions a mida per a la vostra empresa.

Una empresa catalana que vol conèixer de primera mà els mercats d'altres països.

Organitza


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona