ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Inscripcions fins al 12 de desembre del 2018

Gratuït

Els Premis Emprenedor XXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, el servei per empreses tecnològiques i inversores, que té com a objectiu identificar, reconèixer, i acompanyar les joves empreses amb major potencial de creixement.

Aquests premis estan coatorgats amb el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través d'ENISA a Espanya i Banc BPI a Portugal, i compten amb el suport d’entitats de referència implicades en el desenvolupament de les empreses innovadores. Les empreses candidates opten als següents premis:

  • Premis a les empreses amb major potencial de creixement en el seu sector: ciències de la vida, tecnologies de la informació, negocis digitals, tecnologies industrials i agroalimentari.
  • Premis a les empreses amb major impacte al seu territori. Per aquest premi competeixen totes les empreses d’un territori independentment del seu sector.
Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Els Premis Emprenedor XXI pretenen ser l’impuls d’aquelles empreses que ja han donat els seus primers passos, que els permeti accelerar el seu procés de creixement i expansió global.

Un emprenedor.

Organitza

Col·labora

Més informació



On-line