ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dimecres, 12 de desembre del 2018

Inscripcions fins al 10 de desembre
Gratuït

Si estàs preparant una proposta per a les convocatòries d'Horizon 2020 en temes de Climate Action, Environment, Resource Efficiency o Raw Materials, participa en aquest taller de revisió de propostes per tal d'augmentar les teves probabilitats d'èxit.

Envia’ns la teva proposta de projecte i sol·licita una entrevista individualitzada amb la NCP (National Contact Point) de CDTI i ACCIÓ. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos

Obtenir feedback per aconseguir una proposta guanyadora.

Una empresa o entitat que està preparant propostes per a les convocatòries 2019 d'Horizon2020 dins de les temàtiques de Climate Action, Environment, Resource Efficiency o Raw Materials.

Per reservar una entrevista de revisió de proposta amb la NCP de CDTI i ACCIÓ, a banda de la inscripció, és necessari enviar un correu a rdi.accio@gencat.cat adjuntant el resum tècnic que trobaràs a 'documentació relacionada' omplert, abans del 10 de desembre de 2018.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona