ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 13 de desembre del 2018

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 12 de desembre
Gratuït

Vine a aquest taller per guanyar competitivitat en nous mercats i augmentar l’atractiu de la teva oferta i accedir a oportunitats de negoci en l’entorn de les tecnologies agrícoles.

El taller tindrà un format pràctic per a la creació de projectes de cooperació empresarial i es treballarà intensament en capacitar els participants en coneixements i eines per a la cerca dels socis ideals, en el disseny d’una estratègia en grup i en la formalització d’un acord de cooperació, entre d’altres.

Aquesta formació inclou sessions dinamitzades de networking entre les empreses participants.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Estratègia empresarial / Internacionalització
Altres
/ Maquinària i béns d'equip

Dominar les eines i adquirir els coneixements per a la creació de projectes de cooperació empresarial internacional en l’entorn de les tecnologies agrícoles.

Un gerent o un director general d'una empresa de l’entorn de les tecnologies agrícoles amb un projecte, o idea de projecte, de cooperació empresarial internacional.*

*Per a l’optimització d’aquest taller, l’organització aplicarà criteris de selecció a les sol·licituds rebudes en base al grau d'adequació a la descripció de l'activitat.

Organitza

Més informació


Parc de Gardeny, s/n
Edifici H3
25003 Lleida