ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 18 de desembre del 2018

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

Els CFOs no només s’ocupen de la planificació financera d’una startup, sinó que és la figura clau per a la creació d’una bona estratègia a mig i llarg termini; decideixen les inversions, el finançament i avaluen els riscos, i han desenvolupat la mirada més analítica del negoci amb l’objectiu de fer augmentar el valor de l’empresa.

Però, de què parlen realment els CFOs? Com afronten els reptes actuals i futurs de les startups? I per què creuen que poden impactar positivament dins l’ecosistema català de l’emprenedoria?

  • Maria Fierro, CFO de Vilynx
  • Isaac Cabezas, CFO de ForceManager
  • Eduard Cabanas, CFO d’Ulabox

Són els protagonistes del darrer Esmorzar de Finançament de l’any, tots tres membres del BCN Startup CFOs' Group, i volen compartir amb tu la seva experiència, per ajudar-te tant amb les barreres com amb les oportunitats amb què et trobes en el teu dia a dia.

Aquest acte s'organitza en el marc d'activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Els Esmorzars de finançament són trobades mensuals amb l’objectiu de difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d’èxit d’inversors i emprenedors.

Un empresari emprenedor, tant d'una pime com d'una startup. També és recomanable per assessors, consultors i inversors interessats en conèixer les principals novetats dins de l’ecosistema de finançament.

08.30 h

Cafè networking

09.00 h

Debat

Maria Fierro, directora financera de Vilynx

Isaac Cabezas, director financer de ForceManager

Eduard Cabanas, director financer d'Ulabox

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Fi de l'acte

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona