ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 10 de gener del 2019

De 10.00 h a 14.30 h

Gratuït

L'acte començarà amb una jornada informativa sobre les convocatòries 2019 de: Efficient Energy, Global Leadership in Renewables and Enabling near-zero CO2 emissions from fossil fuel plants and carbon intensive industries.

Després de la sessió informativa es faran reunions de revisió de propostes enviades prèviament i programades de manera individual amb el propòsit de validar el projecte i l’enfocament d’aquest amb la National Contact Point de la temàtica i personal d’ ACCIÓ. Es proporcionarà feedback personalitzat als sol·licitants per tal d’aconseguir propostes beneficiàries.  

Aquest taller de revisió de propostes està pensat, principalment, per a les convocatòries que tanquen durant el primer trimestre del 2019 (Smart Citizen-centered System i Next Generation Batteries).

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Informar-te sobre les convocatòries del 2019 i donar-te feedback sobre la teva proposta de projecte per presentar als topics de febrer i d'abril del 2019.

Una empresa, universitat, centre tecnològic o centre de recerca amb una proposta de projecte d'R+D+i per presentar a algun dels topics del Societal Challenge 3 d’Horizon 2020 o que té la voluntat de participar en el programa.

10.00 h

Introducció a les convocatòries del 2019 amb data de tancament a l'agost o al setembre

11.30 h

Revisió de propostes de projectes

14.30 h

Fi de l'acte

Per programar una entrevista de revisió de proposta amb la NCP d'energia i ACCIÓ, a banda de la inscripció, és necessari enviar un correu a rdi.accio@gencat.cat adjuntant el resum tècnic que trobaràs a 'documentació relacionada' omplert, abans del 8 de gener de 2019.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona