ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 15 de gener del 2019

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

És possible incorporar criteris ètics en els models de gestió bancària i financera?

La Global Alliance for Banking on Values és una associació global de bancs ètics i sostenibles que té com a propòsit contribuir a un canvi en positiu en el sector financer mundial.

Durant el proper esmorzar de finançament, el doctor Marcos Eguiguren parlarà sobre els principis que hauria d’incorporar tota activitat financera per recolzar un creixement sostenible.

El ponent és cofundador de SingularNet, membre de diversos consells d’administració i, des del 2015, executive director de la Global Alliance for Banking on Values. A més, ha escrit nombrosos articles sobre ètica i filosofia de la banca i de l’empresa.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a nivell nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

Un empresari emprenedor, tant d'una pime com d'una startup. També és recomanable si ets un assessor, consultor o inversor interessat a conèixer les principals novetats dins l’ecosistema de finançament.

08.30 h

Café networking

09.00 h

Presentació del Dr. Marcos Eguiguren

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona