ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 22 de gener del 2019

De 09.00 h a 13.00 h

Gratuït

Cerques sinergies internacionals en R+D+i? Vols conèixer les oportunitats que la iniciativa PRIMA ofereix a les entitats catalanes amb projectes d’R+D+i en els sectors de l’agroalimentació i aigua?

El proper 22 de gener es realitzarà una jornada informativa on comptarem amb la participació de la coordinadora de la Fundació PRIMA, entitat europea que gestiona els fons, i en la que es presentaran les novetats de les convocatòries 2019 que tanquen a finals de febrer.

La segona part de la sessió consistirà en la presentació de propostes de projectes en el context de la temàtica per part de les tres Comunitats RIS3CAT col·laboradores, per tal de fomentar oportunitats i sinergies entre les empreses i entitats assistents a la sessió.

De forma paral·lela, les empreses o entitats que tinguin una proposta de projecte preparada per a alguna de les convocatòries podran mantenir una reunió individual (prèviament programada) amb els National Contact Points (NCP) de la temàtica de CDTI i ACCIÓ per revisar-la.

*La sessió serà impartida en català i anglès.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea de Catalunya 2014-2020.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer les oportunitats de participació amb projectes d'innovació en properes convocatòries de la Iniciativa PRIMA.

Una empresa o entitat amb experiència en projectes d'R+D i innovació que vulgui presentar un projecte en els camps temàtics d'agroalimentació, aigua, energia i biotecnologia.

09.00 h

Benvinguda

Joan Comas, gerent de l’Àrea de Projectes d’R+D i Innovació d'ACCIÓ

09.10 h

Presentació d'Oportunitat dins Iniciativa PRIMA. Calls 2019 (Secció 1 i 2)

Antonella Autino, coordinadora de la Fundació PRIMA

Jose Manuel Durán Cuevas, delegat de PRIMA secció 2 al Nord d'Àfrica i NCP, CDTI

11.00 h

Coffee Break

11.30 h

Presentació de reptes i idees de propostes per PRIMA, proposats per les empreses i agents R+D+i de les Comunitats RIS3CAT

12.10 h

Cloenda

Anna Simón, gerent de l’Àrea de Cooperació Tecnològica Local i Internacional d’R+D+i d'ACCIÓ

12.20 h

Networking entre els assistents i entitats que han presentat reptes o idees de projectes

Si teniu una proposta de projecte preparada per a PRIMA – Calls 2019 (seccions 1 i 2), ompliu el resum tècnic (veure adjunt a “documentació relacionada”) i feu-lo arribar a rdi.accio@gencat.cat abans del 18 de gener. Per realitzar l’entrevista serà necessari rebre resposta per part d’ACCIÓ indicant la confirmació.