ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 31 de gener del 2019

De 09.00 h a 12.30 h

Gratuït

Vine a conèixer els millors projectes emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre! 

El 31 de gener tens una cita a la ciutat de Tarragona, al 3r Fòrum d’Inversió CAT SUD, l’escenari dels millors projectes empresarials del Sud de Catalunya, i una jornada única per conèixer noves startup i projectes empresarials en diferents sectors.

Els Ajuntaments de Tarragona i Reus, la Diputació de Tarragona, ACCIÓ i la URV (Universitat Rovira i Virgili), convoquen per tercer any un fòrum d’inversió de la Catalunya Sud, adreçat a persones emprenedores i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Durant aquest 3r Fòrum d’Inversió també podràs conèixer el cas d’èxit de Place to plug. Es tracta d’una startup tarragonina que ha desenvolupat una plataforma per connectar conductors de vehicles elèctrics i amfitrions (individus, negocis o institucions) que ofereixin un endoll per carregar el vehicle. Des de la seva creació l’any 2015, Place to plug ha aconseguit finançament de plataformes com KIC InnoEnergy i Crowdcube. Recentment ha estat una de les empreses seleccionades per presentar els seus projectes a Silicon Valley a través de la plataforma d'innovació d’startups, Plug and Play.

A més, també podràs accedir a un espai privat per fer networking durant tot el matí.

T’hi esperem!

Finançament
Tots els sectors

Facilitar l’acostament de la iniciativa emprenedora a persones inversores i aportar formació i capacitació per fer viables econòmicament els projectes empresarials

Un inversor privat, una entitat financera, un consultor en finançament, una startup o un emprenedor.

09.00 h

Recollida d'acreditacions

09.30 h

Benvinguda

10.00 h

Presentació de quatre projectes empresarials

10.45 h

“De Tarragona al món”, el cas d’èxit de Place to Plug

11.15 h

Presentació de quatre projectes empresarials

12.00 h

Espai de networking

Més informació


Carrer Arquitecte Rovira, 2
43001 Tarragona