ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 3 al 6 de febrer del 2019

Inscripcions fins al 28 de setembre

Veure convocatòria

Participa en aquesta missió en el marc de la fira ISPO Munich, on més de 2.800 exibidors presentaran els últims productes d’snowsports, outdoor, health & fitness, urban i teamsports.

Aquesta missió s’organitza dins la fira ISPO Munich i us ofereix una agenda individualitzada amb potencials compradors alemanys i la participació en un estand agrupat al pavelló Texmeeting en la categoria de fabricants i proveïdors. Com a fira multi segment de més èxit a nivell mundial, la ISPO Munich ofereix una visió global del mercat i esdevé la plataforma ideal per fer negocis arreu del món (el 87% dels expositors provenen de l’estranger). Els pavellons destinats a fabricants i proveïdors són el punt de trobada de tota la indústria manufacturera. Les empreses i els dissenyadors de productes troben en aquest espai tot el que necessiten: matèries primeres, teixits, teles, botons, cremalleres o serveis relacionats, etc.

La missió s’emmarca dins del projecte europeu INTERTEX per a l’impuls de la internacionalització de les pimes del sector tèxtil/confecció de l’espai SUDOE i, en col·laboració amb MODACC, clúster català de la moda.

Internacionalització
Tèxtil i moda

Trobar potencials socis de col·laboració internacional i informar-se de les darreres novetats en el sector del tèxtil esportiu.

Una empresa del sector de tèxtils d’ús tècnic per al mercat de l’esport.

Places limitades.

Més informació


Messegelände