ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 12 de febrer del 2019

De 09.00 h a 14.00 h

Variable (veure nota)

Segons dades obtingudes de l’últim informe de tendències del TIC Salut, només un 10% de les organitzacions sanitàries enquestades implementen l’ús d’apps de salut corporatives, encara que el ritme està creixent.

No obstant això, també es desprenen altres dades significatives que reflecteixen la progressió de les tecnologies en l’àmbit sanitari. Per exemple, l’evolució cap a models en cloud. L’intercanvi digital de dades ha incrementat aproximadament un 10% i l’ús del telediagnòstic i la teleconsulta se situen al voltant del 70%.

És imprescindible invertir en solucions digitals alineades als objectius estratègics de l'organització. Per això et convidem a participar en el taller de transformació digital en salut mental, neurociències i innovació social. Descobriràs les tendències actuals del sector i les oportunitats digitals que ofereixen. Què et proposem?

  • Desenvolupar una mentalitat digital per mirar més enllà de les paraules clau.
  • Explorar com i perquè la transformació digital impacta en els diferents models de negoci.
  • Conèixer casos reals de diferents empreses i hospitals del sector que han abordat la transformació digital.

L’esdeveniment s’emmarca en el Mobile World Congress, l’acte més important de l’any en tecnologia. És per aquest motiu que la inscripció al taller inclou entrades pel MWC i el 4YFN durant els dies que dura el congrés (del 25 al 28 de febrer) i una visita guiada pels estands de les empreses que ofereixen solucions innovadores en salut.

A més, també t'oferim accés al Brokerage Event que ACCIÓ organitza durant el congrés. Podràs conèixer socis potencials (clients o proveïdors) en funció de les necessitats de la teva empresa.

No t'ho perdis!

Clústers
Salut i serveis sanitaris

Dotar-te de solucions digitals alineades amb els objectius estratègics de la teva organització.

Un responsable o decisor estratègic, clínic, de negoci, d'innovació o de serveis assistencials.

El preu obert al públic és de 1.100€ (IVA no inclòs)

Si ets soci del clúster, el preu és de 200€ (IVA no inclòs).

Col·labora

Més informació


Passeig del President Josep Tarradellas, 25
08830 Sant Boi de Llobregat