ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 18 al 20 de febrer del 2019

Inscripcions fins al 15 de gener

300 € + IVA

Ens complau informar-vos de la propera Missió dels 4 Motors per a Europa i associats (4ME&A) al sud dels Països Baixos (regions de Brabant i South Holland), que tindrà lloc del 18 al 20 de febrer de 2019.

Les regions de Brabant (Eindhoven) i South Holland (Rotterdam), situades al centre logístic d’Europa, són referents europeus en tecnologia i innovació, amb expertesa en els sectors de mobilitat sostenible i intel·ligent, manufactura avançada i materials. Brabant compta amb el Brabant Mobility Cluster, referent en innovació tecnològica, i un dels seus pols de rellevància és la fàbrica de Tesla a Tilburg. Així mateix, es podrà participar a la conferència The Future of Charging, enfocada a les infraestructures de càrrega elèctrica, a Eindhoven.

Els Països Baixos estan situats en la primera posició de l'Euro Health Consumer Index i compten amb 2.900 empreses en el sector salut, les quals inverteixen 730 milions d’euros en R+D+i. Una àmplia xarxa de campus del sector salut i life sciences donen suport a més de 600 startups del sector. Compta amb empreses punteres com Philips HealthCare i iniciatives capdavanteres com la Rotterdam Science Tower.

A la missió hi participen Auvergne-Rhône-Alpes (França), Baden-Württemberg (Alemanya), Regione Lombardia (Itàlia), Catalunya i les regions associades (Gal·les, Flandes i Quebec). Aquesta xarxa és un referent en el si de la Unió Europea i representa un model d’èxit que exemplifica l’entesa i l’impuls polític entre aquests territoris no limítrofs per treballar conjuntament pel seu desenvolupament econòmic, comercial i industrial.

La missió institucional i empresarial dels 4 Motors és una activitat que s’organitza anualment, liderada per la regió que ostenta la presidència en cada moment. En aquest cas el lideratge recau en Baden-Württemberg (Alemanya) i els mercats escollits són els de life sciences i mobilitat elèctrica i sostenible.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Conèixer de primera mà els ecosistemes d'e-mobility  i life sciences de la regió a la vegada que potencies les relacions empresarials tant amb els participants dels 4 Motors com amb les empreses del sud dels Països Baixos.

Una empresa i/o entitat de l’àmbit de life sciences i/o e-mobility, especialment si estàs relacionada amb els següents sub-sectors:

  • E-mobility  (components, enginyeries, utillatges, smart mobility, infrastructura de càrrega, vehicle connectat i autònom)
  • Tecnologies mèdiques (medical devices, e-health, biotecnologia, salut mental)

Més informació