• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 18 de febrer del 2019

De 15.30 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 15 de febrer
Gratuït

Si el teu client és el sector públic i t’interessa fer negocis a Colòmbia o l'Equador, no et perdis aquest seminari!

Podràs conèixer les oportunitats que ofereix el sector públic a Colòmbia i Equador en alguns sectors com infraestructures, obra civil, energia, aigua, medi ambient, transport o urbanisme.

El director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Bogotà, Frederic Subirats, t’explicarà les oportunitats que Colòmbia ofereix a les empreses catalanes que treballen al sector públic.

En el cas de l'Equador, comptarem amb la participació del Borys Mejía, director de l’Oficina Comercial de l'Equador a Madrid. Ens explicarà l’ampli catàleg de projectes del govern de l’Equador, amb especial atenció als projectes en format de partenariat públic-privat en infraestructures i energia.

En finalitzar les presentacions podràs realitzar reunions B2B amb el representant de l'Equador o amb el director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Colòmbia per parlar dels teus projectes en aquell país.

Aquest taller està inclòs dins del programa International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindrà lloc del 18 al 22 de febrer a Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Manresa i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Infraestructures i construcció

Conèixer les oportunitats de negoci en contractació pública existents a Colòmbia i Equador per a empreses catalanes.

Una empresa, consultora o enginyeria relacionada amb els sectors d'infraestructures, obra civil, energia, medi ambient, canvi climàtic, transport o urbanisme interessada en els mercats de Colòmbia i Equador.

15.15 h

Registre d'assistents

15.30 h

Benvinguda i presentació del seminari

Equip CPI Barcelona

15.35 h

Oportunitats de negoci

Colòmbia: a càrrec de Frederic Subirats, director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions d’ACCIÓ a Bogotà

Equador: a càrrec de Borys Mejía, director de l'Oficina Comercial de l'Equador a Espanya

16.30 h

Torn obert de paraules

17.00 h

Reunions B2B amb els ponents

18.00 h

Cloenda


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona