ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 19 de febrer del 2019

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

En el proper esmorzar de finançament, el professor d’ESADE Jordi Fabregat ens parlarà sobre els diferents aspectes que les empreses petites i mitjanes han de tenir en compte a l’hora de prendre decisions d’inversió internacional. Ens explicarà les variables i els mètodes d’avaluació d’inversions, destacant els aspectes específics de les inversions internacionals.

El Jordi Fabregat és professor del Departament d’Economia, Finances i Comptabilitat a ESADE i ha assessorat inversors i emprenedors en nombroses operacions de valoració d’empreses. A més, és membre de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers i participa en diversos Consells d’Administració.

Els assistents rebran un exemplar del llibre “Finances i controlling internacionals” publicat per l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID).

Finançament / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

Un inversor, empresari, assessor o consultor de negoci interessat a conèixer els aspectes clau de la inversió internacional.

08.30 h

Cafè networking

09.00 h

Presentació del Jordi Fabregat

09.45 h

Torn obert de paraules

10.00 h

Cloenda


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona