ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dies 20 i 21 de febrer del 2019

Inscripcions fins al 12 de desembre

400 € (veure nota)

Participa a aquesta missió empresarial per conèixer de primera mà les oportunitats que ofereix el Projecte Grand Paris, el gran projecte d’ordenació urbana de la regió metropolitana Île de France, amb eix a la capital francesa.

Durant la missió es presentarà el projecte Grand Paris i es donarà detall de les oportunitats concretes. A més, podrem conèixer el funcionament del sistema francès de licitacions públiques (marc legal, com respondre, etc.).

La missió et permetrà trobar als actors principals del Projecte Grand Paris: la Société du Grand Paris (creada ad-hoc per dissenyar i gestionar la monumental inversió que suposa el projecte) i les constructores implicades al projecte. A la vegada, podràs conèixer el potencial de la vostra empresa en relació amb el projecte.

La participació definitiva a la missió queda subjecta a la validació del perfil de l’empresa per part de la Société du Grand Paris.

Internacionalització
Altres indústries del transport
/ Construcció sostenible i infraestructures / Smart Cities

Conèixer els detalls del projecte i les oportunitats concretes, conèixer el sistema francès de licitacions públiques i poder conèixer els actors principals del projecte.

Una empresa constructora, un auxiliar del sector de la construcció, una enginyeria, una empresa de materials de construcció, una empresa del sector ferroviari, entre d'altres.


Dimecres, 20 de febrer (tarda)

- Presentació de les licitacions públiques a França: funcionament, fonts d’informació, claus per contestar i guanyar mercats.

- Presentació de la Société du Grand Paris: l’empresa, el projecte, els actors principals, el desenvolupament i les necessitats.

- Còctel networking amb els actors de la Société du Grand Paris: Maîtres d’ouvrage (clients), Maîtres d’oeuvre (caps d’obra), arquitectes implicats en el projecte.


Dijous, 21 de febrer (matí)

- Reunions B2B amb els compradors de la Société du Grand París

- Reunions B2B amb els compradors de les empreses constructores

El pressupost és aproximat i inclou les despeses indicades a la convocatòria. Aquest pot variar en funció del número d’empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.

Organitza

Més informació