• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dijous, 21 de febrer del 2019

Gratuït

Del 18 al 22 de febrer els International Business Days posaran el focus en Amèrica, cinc dies temàtics perquè descobreixis les tendències d’aquest mercat i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en aquests mercats? Sol·licita una entrevista amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, que seran a Girona el 21 de febrer, i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa de fer-hi negoci:

Sol·licita una entrevista amb...

  • Mèxic DF si vols fer negoci a: Mèxic.
  • Mont-real si vols fer negoci a: Canadà
  • São Paulo si vols fer negoci a: Brasil.
  • Washington si vols fer negoci a: Estats Units i organismes multilaterals com el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament o l'FMI.

Eixampla les fronteres de la teva empresa i fes-la créixer!

I a més... Altres directors de les oficines d'ACCIÓ a Amèrica tenen agendes disponibles durant els International Business Days. Consulta les agendes i fes la teva sol·licitud!

Internacionalització
Tots els sectors

Els International Business Days volen apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Amèrica a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats d'Amèrica


Pl. Pompeu Fabra, 1
17002 Girona