ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 22 de febrer del 2019

De 09.30 h a 11.30 h

Gratuït

El pressupost és la quantificació i visualització econòmica i financera dels objectius estratègics de l’empresa per tal d’avaluar-ne la viabilitat.

Sense els recursos econòmics necessaris, les empreses no poden créixer ni mantenir-se en el mercat. Disposar d’un pressupost anual i d’una planificació a mitjà termini, et permetrà conèixer les necessitats de finançament per dur a terme projectes que requereixen una inversió important. A més, t’oferirà la possibilitat de tenir un creixement sostenible, amb l’anticipació necessària per poder disposar dels recursos més adients en cada situació.

En definitiva, disposar d’una planificació financera et permet conèixer els resultats futurs de les decisions que prens avui, i donar resposta a qüestions com: “com finançaré aquest projecte?” o “quines necessitats financeres em provocarà el creixement, i quina és la millor forma de cobrir-les?”.

Per descomptat, hi ha molts instruments financers diferents que et poden ajudar a cobrir aquestes necessitats: des de bancaris (públics o privats) fins a alternatius a la banca. En aquest sentit, tan important és disposar dels recursos necessaris com conformar un bon mix de finançament: diversificat, competitiu i, en definitiva, òptim.

Estratègia empresarial / Finançament
Tots els sectors

Entendre la importància de disposar d’un pressupost per a la correcta gestió de l’empresa i donar-te a conèixer les diferents opcions de finançament existents al mercat.

Un gerent o director d'una pime, personal de l’àrea econòmica financera o una persona responsable de la cerca de finançament pels projectes de la seva empresa.

09.30 h

Benvinguda

Sandra Font, cap de finançament internacional i alternatiu d'ACCIÓ

09.35 h

Identificació de necessitats financeres: Estratègies de finançament

Rafel Busom, co-fundador d'Aura consultors

10.30 h

Finançament alternatiu per a pimes

Sandra Font, cap de finançament internacional i alternatiu d'ACCIÓ

11.10 h

Finançament de la banca pública per a pimes

Lourdes Ridameya, cap de promoció d'ICF

Organitza

Més informació

  • Sandra Font
  • Tel. 934767254


Pl. Gal·la Placídia, 32
08006 Barcelona