• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 22 de febrer del 2019

De 09.00 h a 12.00 h

Gratuït

El mercat llatinoamericà ofereix grans oportunitats per a les empreses dels sectors salut i equipaments mèdics, farmàcia o cosmètica.

Vine a conèixer el sistema de salut públic i privat d'aquest mercat, els seus canals de comercialització i les normatives de registre de producte (agències públiques, propietat del registre, etc.) i les barreres a la importació per fer més fàcil el teu negoci.

Participaràs en una taula rodona amb els directors de les oficines d'ACCIÓ a Mèxic, Colòmbia, Perú, Xile, Panamà, Brasil i Argentina i podràs conèixer de primera mà tot allò que et cal per entrar al mercat i comercialitzar un nou producte o servei amb èxit.

Aquest taller està inclòs dins del programa International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindrà lloc del 18 al 22 de febrer a Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Manresa i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Estratègia empresarial / Internacionalització
Salut i equipaments mèdics

Conèixer les oportunitats i les característiques del mercat llatinoamericà per entrar més fàcilment a comercialitzar els teus productes i serveis.

Una empresa catalana dels sectors salut i equipaments mèdics, farmàcia o cosmètica interessada en el mercat de l'Amèrica Llatina.  

08.45 h

Registre d'assistents

09.00 h

Benvinguda i presentació del seminari

Taula rodona sobre exportació als mercats LATAM

09.05 h

Sistema de salut (públic/privat) i oportunitats de negoci

09.40 h

Canals de comercialització

10.15 h

Cafè networking

10.30 h

Registre de producte

11.05 h

Barreres a la importació

11.40 h

Presentació del pla salut LATAM

11.55 h

Precs i preguntes

12.00 h

Cloenda

*La sessió serà íntegrament en castellà.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona