ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 26 al 28 de febrer del 2019

Inscripcions fins al 12 de febrer

Cal tenir entrada pel MWC

Cerqueu socis internacionals per expandir el vostre projecte? El Mobile World Congress, l’esdeveniment de referència del sector TIC, és una oportunitat única per ampliar la vostra cartera de contactes i conèixer potencials socis.

Durant tres dies, empreses, centres de recerca i universitats tindreu l’oportunitat de reunir-vos amb altres organitzacions i entitats d’arreu del món per donar a conèixer els vostres productes o serveis al Brokerage Event.

A més, al Brokerage hi participen grans corporacions que estan cercant noves tecnologies i solucions pels seus reptes TIC. Registreu-vos per estar al dia sobre els reptes que es van publicant.

A través de la plataforma del Brokerage podreu crear la vostra pròpia agenda de reunions de 20 minuts, adaptada a la vostra disponibilitat i objectius. Els participants de l’edició anterior van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb gairebé 470 participants de 40 països, celebrant-se 1700 reunions.

Com funciona?

  • Registreu-vos abans del 12 de febrer i presenteu la vostra empresa, descrivint què oferiu o què esteu cercant.
  • Gestioneu les reunions del 9 de gener fins al 15 de febrer: Demaneu reunions a aquells participants que siguin del vostre interès i accepteu o declineu les demandes d’altres participants.

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del Mobile World Congress 2019 en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
TIC i transformació digital

Trobar socis per cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, un centre tecnològic o una universitat amb activitat dins el sector Mobile.

*Aquest any, com a novetat, el Brokerage Event serà gratuït, però no inclou entrada pel MWC.

**Caldrà que tinguis l'entrada del MWC per poder accedir a l'àrea de reunions.

Organitza

Més informació

  • Alba Quer
  • Tel. 935517416


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'