ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dimecres, 6 de març del 2019

Inscripcions fins a l'1 de març
Gratuït

El dia 6 de març tens una cita al matchmaking del Futurebuild 2019, la fira de referència en el marc de la construcció sostenible.

Aquest acte ofereix el fòrum perfecte per trobar socis, tant visitants com expositors, mitjançant reunions programades que et permetran explorar les possibilitats que ofereixen els sectors de la construcció, l’eficiència energètica i el reciclatge.

La sessió suposa una excel·lent oportunitat per a prescriptors, distribuïdors, proveïdors i contractistes. Podràs descobrir productes i serveis innovadors d’arreu del món, així com tota mena de professionals de la construcció (arquitectes, contractistes, agents, distribuïdors, centres de recerca i universitats).

Com participar-hi?

  • Fins a l’1 de març: Registra't aquí i crea el teu perfil d’empresa amb la descripció del teu producte i específica el tipus de partner que estàs buscant. Tots els perfils seran publicats al catàleg on-line.
  • Del 23 de gener a l’1 de març: Selecciona els perfils de col·laboració empresarial més interessants per a tu i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden ells, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma. El dia 1 de març rebràs la teva agenda de reunions (amb l’hora i el número de taula assignat per a cadascuna).
  • El 6 de març: Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants a l’àrea de matchmaking del Futurebuild.

ACCIÓ organitza aquest matchmaking en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Construcció sostenible i infraestructures

Donar-te l’oportunitat de trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D+i.

Una empresa, universitat o centre tecnològic interessat en el sector de la construcció sostenible.

Col·labora

Més informació


Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway