ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 11 de març del 2019

De 10.00 h a 14.00 h

Gratuït

Aquest acte començarà amb una jornada informativa sobre la temàtica d’Horizon 2020 Secure Societies: Protecting freedom and security of Europe and its citizens. T’informarem sobre els tòpics que tancaran durant el 2019 i tindràs a la teva disposició un espai de trobada i networking amb els altres participants.

A més, aquelles entitats que estigueu preparant una proposta per a les convocatòries que tanquin durant 2019, podreu demanar una entrevista individual amb el Nacional Contact Point de CDTI de la temàtica i el personal d’ACCIÓ. Es proporcionarà feedback personalitzat als sol·licitants per tal d’aconseguir propostes beneficiàries.  

Per sol·licitar la reunió, a banda de la inscripció, caldrà omplir i enviar el resum tècnic que trobaràs a 'documentació relacionada' a l'adreça rdi.accio@gencat.cat abans del 7 de març de 2019.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Altres

Informar-te sobre la convocatòria de Societats Segures del 2019 i rebre feedback sobre la teva proposta de projecte.

Una empresa, universitat, centre tecnològic o centre de recerca desenvolupador de tecnologies vinculades a la seguretat de la societat.

Aquesta sessió es farà en castellà.

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona