• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 14 de març del 2019

De 09.30 h a 13.30 h

Gratuït

Estats Units és el mercat de consumidors més atractiu del món, amb una població de 325 milions de persones i un PIB de 20 bilions de dòlars que representa el 25% del PIB mundial.

Empreses de tota mena, des de startups a multinacionals, poden trobar idees, recursos i mercats per tenir èxit i créixer. És per això que s’ha convertit en el primer receptor d’inversió al món. Ofereix una àmplia diversitat, una creixent cultura de la innovació i una gran força productiva. Es tracta d’una economia competitiva, essent el centre mundial d’innovació tecnològica i emprenedoria. La seva filosofia business friendly comporta un gran dinamisme empresarial, amb un mercat laboral molt flexible.

Si vols conèixer les oportunitats que aquest dinamisme et pot oferir, et conviden a assistir a la jornada que organitzem a Barcelona amb el US Commercial Service de l’Ambaixada dels Estats Units a Madrid. Tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te directament amb els representants dels estats on més empreses estrangeres decideixen implantar-se. Podràs descobrir oportunitats sectorials a Colorado, Florida, Georgia, Illinois, Kentucky, Indiana, Iowa, Maryland, New Jersey, Ohio, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Virginia i West Virginia.

Pots consultar detalladament els estats més interessants per al teu sector al document “Oportunitats sectorials de cada estat” que trobaràs a l’apartat de “Documentació relacionada”, a la dreta d'aquesta pàgina.

Inscriu-te i demana les teves reunions.

T’hi esperem!

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer de primera mà les oportunitats sectorials que ofereixen diferents estats dels Estats Units.

Una empresa catalana que vol exportar o implantar-se als Estats Units o una empresa que ja hi te presència però vol expandir-se a d'altres estats.

09.30 h

Reunions individuals B2B amb els delegats comercials dels estats participants

10.30 h

Inici de la sessió: Vols establir-te als Estats Units?

Benvinguda per part d'ACCIÓ

Presentació a càrrec de Robert Riley, cònsol general dels Estats Units a Barcelona

Visats necessaris per als Estats Units a càrrec de Caroline Platt, representant de l'ambaixada americana

Oportunitats als diferents estats participants a càrrec d'Antje Abshoff, vicepresident del Council of American States in Europe

12.00 h

Cafè networking i continuació de les reunions individuals B2B amb els delegats comercials

13.30 h

Cloenda

*La sessió serà íntegrament en castellà.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona