null

Actes External

dilluns, 18 de març del 2019

De 10.30 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 12 de març
Gratuït

Estàs preparant una proposta d’Horizon 2020 dins la temàtica Smart, Green and Integrated Transport, per presentar a la convocatòria del 23 i 25 d’abril del 2019?

Vols augmentar les teves probabilitats d’èxit al programa?

Envia’ns la teva proposta de projecte i sol·licita una entrevista individualitzada pel pròxim 18 de març amb el NCP (National Contact Point) de la temàtica i ACCIÓ. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Mobilitat sostenible

Obtenir feedback per aconseguir una proposta guanyadora.

Una entitat privada, una universitat o un centre tecnològic que està preparant una proposta d'R+D+i per a la convocatòria d’abril d’Horizon 2020 dins la temàtica Smart, Green and Integrated Transport.

 

Per programar una entrevista de revisió de proposta amb el National Contact Point de CDTI i ACCIÓ, a banda de la inscripció, és necessari enviar un correu a rdi.accio@gencat.cat adjuntant el resum tècnic que trobaràs a 'documentació relacionada' omplert, abans del 12 de març del 2019.

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona