• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 18 de març del 2019

De 09.30 h a 12.00 h

Inscripcions fins al 14 de març
Gratuït

Vols impulsar els teus projectes d’R+D a escala internacional?

Vine a aquesta sessió i coneix les oportunitats de finançament d’ACCIÓ per participar en projectes d’R+D internacionals i incorporar talent especialitzat. També t’informarem sobre com podem ajudar-te en la cerca de socis tecnològics internacionals.

El programa TECNIOspring Industry finança la incorporació de personal qualificat per desenvolupar projectes d’R+D d’àmbit local i internacional. Els ajuts (al 100%) tenen un valor d’entre 111.600 € i 164.000 €, i una durada de 2 anys. Els beneficiaris són empreses amb seu operativa a Catalunya i entitats TECNIO.

El programa Nuclis Internacionals promou projectes d’R+D conjunts entre una empresa catalana i una entitat d’algun dels països elegibles, finançant les despeses del soci català.

El programa ERA-net MANUNET III promou projectes d’R+D conjunts en l’àmbit de manufacturing entre una empresa catalana i entitats d’algun dels països que participin en la Call 2019 de Manunet, finançant les despeses del soci català.

Amb un pressupost global de 77.000 milions d’euros, el programa Horizon 2020 de la Comissió Europea destina bona part dels fons a oferir subvencions per projectes col·laboratius d’R+D en els que pots participar. A més, Horizon 2020 inclou l’SME Instrument, el programa específic de subvencions per a pimes amb alt potencial de creixement que volen desenvolupar projectes innovadors per portar nous productes o serveis als mercats internacionals.

Els serveis d’acompanyament d’innovació internacional s’ofereixen en col·laboració amb la xarxa exterior d’oficines d’ACCIÓ i la xarxa Enterprise Europe Network. Ajuda a les empreses i als centres tecnològics catalans a identificar quin és el mercat més adient per internacionalitzar la seva tecnologia, orientar-los en la seva implementació al mercat de destí i cercar proveïdors i socis tecnològics a través de missions de cooperació tecnològica i brokerage events en fires internacionals.

Un cop finalitzada la jornada, s’oferirà la possibilitat de mantenir reunions individualitzades amb tècnics d’ACCIÓ per comentar el vostre projecte i comprovar el seu encaix amb els programes i serveis presentats. Les empreses interessades a mantenir una reunió, hauran d’enviar un correu a malvarez@gencat.cat abans del 14 de març, tot indicant l’àmbit sectorial RIS3CAT del seu projecte d'R+D i l’ajut o els ajuts del seu interès.

 

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors
  • Conèixer les característiques dels diferents programes i serveis disponibles.
  • Resoldre els dubtes relacionats amb les condicions dels programes.
  • Rebre feedback personalitzat sobre les possibilitats del teu projecte.

Una empresa amb seu operativa a Catalunya, una entitat TECNIO o personal que treballa en R+D.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Incorporació de talent: TECNIOspring Industry. Convocatòria juliol 2019

10.00 h

Projectes d'R+D cooperatius: Nuclis Internacionals. Convocatòria maig 2019

10.15 h

Programa ERA-net MANUNET III

10.30 h

Programa Horizon 2020

10.50 h

Servei d’acompanyament i cerca de socis tecnològics

11.15 h

Torn obert de paraules

11.45 h

Fi de la sessió

12.00 h

Reunions personalitzades


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona